Kuva
Kuvassa on poika, joka pitelee maapalloa sekä Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän tunnus
Uutinen 12.4.2024

Meille on myönnetty Ekokompassin ympäristösertifikaatti

Ympäristövastuu tarkoittaa meille konkreettisia tekoja omassa toiminnassamme. Olemme sitoutuneet säästämään luonnon resursseja ja lisäämään positiivisia vaikutuksia ympäristöön. Osoituksena siitä meille on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti.

Olemme ottaneet käyttöömme Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän. Järjestelmä auttaa meitä tunnistamaan toimintamme suurimmat ympäristövaikutukset sekä löytämään keinoja niiden vähentämiseksi.

Meille on 9.4.2024 myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti osoituksena esimerkillisestä ympäristöasioiden hoitamisesta.

Ekokompassi tukee ympäristövaikutusten vähentämistä

Ekokompassi on toimialasta riippumaton, käytännönläheinen työkalu, joka pohjautuu kansainväliseen ISO 14001-standardiin. Sen omistaa Suomen Luonnonsuojeluliitto.

Ekokompassi-järjestelmän avulla olemme rakentaneet ympäristöohjelman, joka sisältää tavoitteet ja toimenpiteet ympäristövaikutustemme vähentämiseksi. Erityiseksi kehitettäväksi asiaksi olemme nostaneet jätteiden lajittelun edistämisen.

Ympäristövastuu on kiinteä osa toimintaamme  

Kehitämme toimintaamme ympäristön kannalta jatkuvasti kestävämmäksi. Kestävän kehityksen edistäminen on yksi strategisista painopisteistämme, ja se on myös kirjattu arvoihimme.

Vastaamme ilmastohaasteeseen kulkemalla kohti tavoitettamme olla hiilineutraali vuonna 2030. Se tarkoittaa, että edistämme hiilineutraalia rakentamista ja tuemme kestävää kehitystä rakentamalla ja ylläpitämällä kiinteistöjä elinkaarikestävästi.  

Espoon suurimpana vuokranantajana tunnemme vastuumme. Tehtävämme on huolehtia, että asukkaamme voivat elää ympäristön kannalta kestävästi. Lisäksi haluamme kannustaa asukkaitamme tekemään kestäviä valintoja omassa arjessaan.

Lue lisää: ekokompassi.fi