Olemme mukana valtakunnallisessa energiansäästökampanjassa, olethan sinäkin!

Energian hinnannousulla ja tulevaa talvea varjostavilla energiansaatavuusongelmilla on vaikutusta ihan jokaisen arkeen. Siksi meidät kaikki onkin kutsuttu mukaan energiansäästötalkoisiin. Talkoita vauhdittaa maanantaina 10.10. käynnistyvä Astetta alemmas-kampanja, jossa myös Espoon Asunnot on kampanjakumppanina mukana.
Kuva

Astetta alemmas-kampanjan tavoitteena on saada suomalaiset tekemään konkreettisia ja nopeasti tehoavia energiansäästötekoja. Espoon Asunnot on päättänyt haastaa mukaan kaikki asukkaansa järjestämällä kiinteistöjen välisen Suurin pudottaja-kilpailun.

Kilpailussa on kaksi sarjaa, lämpö ja sähkö. Kummassakin sarjassa suurimman pudottajan tittelistä kilpailevat automaattisesti kaikki Espoon Asuntojen kiinteistöt ja niiden asukkaat. Kilpailu alkaa 1.11.2022 ja päättyy 30.4.2023, jonka jälkeen kummankin sarjan kolme parasta palkitaan.

Kilpailun säännöistä viestimme tarkemmin lähempänä H-hetkeä, eli vkolla 43. Seuraavan reilun puolen vuoden aikana tulemme jakamaan tietoa omista energiansäästötoimistamme ja runsaasti erilaisia energiansäästövinkkejä kaikissa kanavissamme.

Pieniä suuria energiatekoja – toimitusjohtaja Jaakko Kammosen haastattelu syksyn uutiskirjeessä

Pienistä puroista kasvaa iso virta. mikä pätee myös energiankulutuksen kohdalla. Omilla pieniltäkin tuntuvilla teoilla on siis merkitystä.