Osoitamme joulumuistamisiin varatut rahat hyväntekeväisyyteen

Olemme jo useana vuonna lahjoittaneet yhteistyökumppaneiden joulukortteihin ja henkilöstön joulumuistamisiin varatut rahat hyvään tarkoitukseen. Tätä nykyä eettisiin periaatteisiimme on myös kirjattu, että emme itse ota vastaan lahjoja yhteistyökumppaneiltamme.
Image

Joululahjoituksella olemme perinteisesti halunneet muistaa heitä, jotka eniten apua tarvitsevat. Jo kohta kaksi vuotta kestänyt koronapandemia on aiheuttanut lukuisia haasteita ja lisännyt muun muassa ruoka-avun tarvetta monella paikkakunnalla, myös Espoossa. Siksi osoitamme lahjoituksemme tänä jouluna  Manna-Apu ry:lle ja Hyvä Arki ry:lle, jotka jakavat ruoka-apua espoolaisille.  

Kiitos, mutta emme vastaanota lahjoja

Olemme tänä syksynä päivittäneet eettisiä periaatteitamme ja päättäneet, että emme anna tai jatkossa ota vastaan lahjoja, kuten joulumuistamisia yhteistyökumppaneiltamme. Työntekijällemme toimistolle postitetun tai muuten toimitetun lahjan jaamme tai arvomme kaikkien työntekijöiden kesken.

Kannustamme yhteistyökumppaneitamme lahjoittamaan erilaisiin muistamisiin varatut rahat hyväntekeväisyyteen. Näin kauniista ajatuksesta hyötyvät he, jotka apua tarvitsevat.

Eettisiin periaatteisiimme on kirjattu, ettemme anna tai vastaanota lahjoja.

Vastuullisuus

Rakennamme tuleville sukupolville taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävää kaupunkia.

Eettiset periaatteet

Eettiset periaatteet koskevat ihan kaikkia: johtoa, esihenkilöitä ja työntekijöitä.