Tämänhetkisillä koronarajoituksilla ei vaikutusta asumiseen, huomioithan kuitenkin suositukset

Heikentynyt koronatilanne on jälleen johtanut uusiin rajoituksiin ja suosituksiin myös pääkaupunkiseudulla. Asumiseen koronarajoituksilla ei toistaiseksi ole vaikutusta
Image

Pääkaupunkiseudulla voimassa olevat koronarajoitukset kohdistuvat pääosin yleisötilaisuuksiin ja ravintolatoimintaan. Nykysisältöisinä ne eivät siis vaikuta asumiseen, kuten kiinteistöjen yleisten tilojen aukioloon tai lenkkisaunavuoroihin.

Kerhohuoneet käytössä normaalisti

Kiinteistöjen yleiset tilat, kuten kerhohuoneet, ovat asukkaiden käytössä normaaliin tapaan. Huomioithan kuitenkin pääkaupunkiseudulle annetun vahvan maskisuosituksen ja osallistut yhteisiin tilaisuuksiin vain terveenä. Myös turvavälit on hyvä ottaa huomioon ja huolehtia käsihygieniasta, kun samaan tilaan kokoontuu paljon ihmisiä.

Tervetuloa joulusaunaan

Lenkkisaunavuoroja ei ole nykyrajoitusten valossa tarpeen perua, joten myös joulusaunat lämpiävät tänä jouluna normaaliin tapaan. Yhteisiä saunavuoroja koskee kuitenkin sama ohjeistus kuin tilaisuuksiakin: saunothan vain terveenä.

Huoneistokäyntiä edellyttävät korjaukset ja muut käynnit

Huoneistokäyntien osalta jatkamme toistaiseksi voimassa ollutta käytäntöä, eli ne jatkuvat normaalisti. Käyntien yhteydessä huomioimme voimassa olevat koronasuositukset, kuten pääkaupunkiseudulle annetun vahvan maskisuosituksen ja turvavälit.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston ja valtioneuvoston toimesta päivittyvät koronarajoitteet saattavat aiheuttaa muutoksia nyt viestittyyn. Seuraammekin tilannetta aktiivisesti ja reagoimme siihen annettujen rajoitteiden puitteissa.  

Ajankohtaista tietoa koronatilanteesta löydät THL:n verkkosivuilta ja pääkaupunkiseutua koskevien koronasuositusten osalta Espoon kaupungin verkkosivuilta.

Kotona

Muuton jälkeen kannattaa tutustua sivujemme Kotona-osioon. Löydät sieltä tärkeää tietoa vuokralla asumisesta ja paljon muusta.  

Yhteiset tilat

Jokainen meistä voi osaltaan edistää talon yhteisten tilojen viihtyisyyttä.