Uutinen 31.1.2024

Työtaistelutoimien vaikutukset kiinteistöillä

Helmikuun alkuun suunniteltujen työtaistelutoimien vaikutukset voivat näkyä myös Espoon Asuntojen kiinteistöillä. Merkittävin vaikutus lakoilla on jätetyhjennyksiin.

Lakkojen vuoksi osalla kiinteistöistämme saattaa olla puutteita tai viivästystä kiinteistöhuollossa ja siivouksessa torstaina 1.2. ja perjantaina 2.2. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia.

Lakon vaikutukset jätetyhjennyksiin

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY järjestelee jätetyhjennyksiä uudelleen lakon takia. Asukkaiden on hyvä varautua siihen, että jäteastioiden tyhjennyspäivä ei ole sama kuin normaalisti. Tämä koskee kaikkia kiinteistöillä kerättäviä jätelajeja.

Jos kiinteistön jäteastiat ovat täynnä, HSY suosittaa, että asukkaat säilyttäisivät jätteensä mahdollisuuksien mukaan kotona, parvekkeella tai varastossa tyhjennykseen asti.

Vaikka kiinteistön jäteastiat täyttyisivät lakon aikana tai heti sen jälkeen, ei yhteydenotto HSY:n asiakaspalveluun jouduta tyhjennyksiä. HSY:llä on tieto kiinteistöistä, joiden jäteastiat ovat tyhjentämättä.

Sortti-asemien aukiolotilanne ja palvelun sujuvuus 1. ja 6. helmikuuta kannattaa varmistaa verkkosivulta hsy.fi/sorttiasemat.

Lisätietoja HSY:n verkkosivuilta.