Kuva
Kuvassa Esbot-hahmo, jolla toisessa kädessä tietokone, jonka ruudulla e-lasku, ja toisessa kädessä lahjakortteja.
Uutinen 9.2.2023

Vaihda e-laskuun ja voit voittaa palkintoja

Miltä kuulostaisi vaivaton vuokranmaksu ja ympäristön kuormituksen pienentäminen kruunattuna mahdollisuudella voittaa palkintoja? Kaikki samassa paketissa! Jos et vielä hyödynnä e-laskua vuokranmaksussasi, on nyt täydellinen aika e-laskun käyttöönottoon. Arvomme vuoden 2023 aikana 15 kpl 50 euron arvoista lahjakorttia verkkolahjakauppaamme. Suoritamme arvonnan huhti-, kesä-, elo-, loka- ja joulukuun loppupuolella niiden asukkaittemme kesken, jotka arvonnan hetkellä maksavat vuokransa e-laskulla.

Mukana arvonnoissa ovat niin e-laskuun vastikään siirtyneet kuin myös ne, jotka jo tälläkin hetkellä käyttävät e-laskua. Valitse e-lasku vain kertaalleen, sillä e-laskun tilaaminen useamman kerran ei lisää mahdollisuuksiasi arvonnassa. Voitosta ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Vaivatonta vuokranmaksua

E-laskun helpottaa arkea ja sen käyttö on vaivatonta laskun tullessa suoraan verkkopankkiisi sisältäen kaikki tarpeelliset maksutiedot. Lasku ei pääse unohtumaan varsinkaan, jos valitset, että maksu veloitetaan tililtäsi automaattisesti laskun eräpäivänä. Sinun ei tarvitse kuin huolehtia siitä, että tililläsi on laskun eräpäivänä riittävä määrä katetta.

Jos saat asumistukea ja Kela maksaa tuen suoraan Espoon Asunnoille, voit ottaa e-laskun käyttöön, mutta silloin sinun pitää muokata laskun summa verkkopankissa vastaamaan omavastuuosuuttasi. Tälläkin tavoin säästät aikaa ja vaivaa, kun laskun muut tiedot ovat valmiina verkkolaskussa, jossa vain summa pitää muuttaa.

E-laskun käyttöönotto

E-laskun saat käyttöösi omassa verkkopankissasi etsimällä kohdan ”e-lasku” ja hakemalla laskuttajaksi ”Espoon Asunnot Oy”. Kun hyväksyt sopimuksen, saat jatkossa laskut suoraan verkkopankkiisi. Tarkemmat ohjeet e-laskun käyttöönottoon löydät oman pankkisi verkkosivuilta.

E-laskun voimaantulo kestää jonkin aikaa. Mikäli otat e-laskun käyttöön ennen kuukauden 15. päivää, jo seuraavan kuukauden vuokranmaksusi tulee e-laskuna. Tarkastathan kuitenkin aina ensimmäisellä kertaa, että e-lasku saapuu ajallaan ja veloitetaan verkkopankistasi.

Lue lisää e-laskusta ja arvonnan säännöt