Asiakaspuhelinpalvelumme on suljettu to 13.5. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Vesipirtintie 2:n hakuaika on alkanut

Vesipirtintie 2 kohoaa Saunalahteen kuuluvaan Tillinmäkeen. Jos arvostat hieman rauhallisempaa elämänmenoa, tämä tammikuun 2021 lopussa muuttovalmis kohde on nappivalinta.
Kuva

Vesipirtintie 2:een valmistuu 43 uutta kohtuuhintaista kotia, joiden koot vaihtelevat 37,5 neliön tehokaksiosta 81,5 neliön perheasuntoon. 

Tillinmäki, jossa Vesipirtintie 2 sijaitsee, on Saunalahteen kuuluva pientalovaltainen alue. Vesipirtintien ympäristö on täynnä ulkoilumahdollisuuksia, sillä melkein kohteen takapihalta alkaa lähes 900 hehtaarin laajuinen Keskuspuisto, joka on yksi espoolaisten tärkeimmistä liikunta- ja virkistysalueista.

Luonnonläheisestä sijainnistaan huolimatta myös peruspalvelut ovat lähellä: kirjasto, koulu, päiväkoti, neuvola ja kauppa löytyvät Saunalahdesta, jonne matkaa kertyy kotiovelta noin kilometrin verran.

Hae nyt

Kiinnostuitko kodista Vesipirtintiellä? Siinä tapauksessa täytä asuntohakemus saman tien, sillä Vesipirtintie 2:n hakuaika on parhaillaan käynnissä ja päättyy 29.11.2020

Vesipirtintie 2

Vesipirtintie 2 nousee Saunalahteen kuuluvaan Tillinmäkeen. Kohde on valmistunut tammikuussa 2021.

Näin haet asuntoa

Voit hakea asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Kaikki uudiskohteemme ovat savuttomia, mikä tarkoittaa, että upakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla ja huoneistopihoilla.