Kuva
Havainnekuva Espoon Finnooseen nousevasta kerrostalosta.
Uutinen 5.12.2022

Helmikuun 2023 lopussa valmistuvan Syvänsalmenkadun hakuaika on alkanut!

Etsitkö asuntoa metroradan varrelta? Uudiskohteemme Syvänsalmenkatu 1:n hakuaika on juuri alkanut. Kohde sijaitsee Finnoossa, joka on yksi Länsimetron uusista pysähdyspaikoista Matinkylä-Kivenlahti-osuudella!

Syvänsalmenkatu 1:een valmistuu helmikuun 2023 lopussa 98 uutta kohtuuhintaista vuokra-asuntoa, joiden hakuaika alkoi maanantaina 5.12. ja kestää 20.12. asti.

Asuntoa voit hakea Oikotie.fi-sivuston kautta tai asuntohakemuslomakkeellamme. Jos käytät asuntohakemuslomaketta, merkitse lisätietokentään "Syvänsalmenkatu 1", niin olet kohteen asukasvalinnoissa mukana. Täytäthän kaikki tiedot siten, että niistä käy ilmi myös muut kanssahakijat ja muuttavat henkilöt.

Oikotien ilmoituksissa esitellään yksi kohteen huoneistotyypeistä. Voit hakea yhdellä hakemuksella kaikkia samantyyppisiä huoneistoja. Asunnoissa voi olla pieniä eroja esimerkiksi kerroksen tai parvekkeen sijainnin suhteen. Erikoistoiveet huoneistotyypistä tai kerroksesta voi kirjata hakemukselle.

Syvänsalmenkadun esittelysivulta löydät kohteen esitteen sekä huoneistoluettelon ja vuokrat. Ilmoitamme verkkosivuillamme ja somekanavissamme, kun kohteen asukasvalinnat on tehty. 

Huomioithan, ettei asiakaspalvelumme pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudiskohteita. Otamme hakijaan suoraan yhteyttä mahdollisen asuntotarjouksen yhteydessä.