Kuva
Kuvassa iso kasa kodinkoneita, kuten pölynimuri, kahvinkeitin ja silitysrauta
Uutinen 13.5.2024

Vuokraa, käytä ja palauta - Matinkylän uusi tavaravuokraamo on avattu

Pitäisikö joka kodista löytyä oma ompelukone, painepesuri tai nokkakärryt muuttoa varten? Ei tietenkään! Omistamisen sijaan voit vuokrata nämä arjen tarvikkeet edullisesti ja vaivattomasti Matinkylän uudesta tavaravuokraamosta, Liiteri.netistä.

Matinkylään avautunut uusi kodin tavaravuokraamo on osa Espoon kaupungin TYKKI-hanketta, joka pyrkii löytämään innovatiivisia ratkaisuja Matinkylän naapurustoyhteistyöhön ja kiinteistöjen vähähiiliseen kehittämiseen. 

Tutustu palveluun osoitteessa www.liiteri.net

Tavaranvuokrauspalvelu tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kodin tarvikkeita, kuten ammattitason sähkötyökaluja, erilaisia pesureita, siivousvälineitä, kodinhoitotarvikkeita, keittiövälineitä sekä pelejä. Palvelua voi käyttää verkkoselaimella osoitteessa www.liiteri.net tai erillisellä Liiteri-mobiilisovelluksella. Kun tuotteen varaa verkossa, sen voi noutaa itsepalvelupisteestä, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Matinkylän itsepalvelukontti sijaitsee Suomenlahdentien varrella, lähellä kauppakeskus Isoa Omenaa ja Kalapuistoa.

Tervetuloa avajaisiin 16.5. klo 16

Matinkylän itsepalvelukontin avajaisia vietetään torstaina 16.5. klo 16-18.30. Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kupillisen kahvia ja tutustumaan kestävän elämäntavan mahdollisuuksiin. Avajaistunnelmissa ovat mukana myös Espoon kaunpunginkirjaston elämysauto Välkky, HSY:n ilmastoasiantuntijat sekä Matinkylä-seura.

Tule siis viettämään sääennusteiden mukaan aurinkoista kevätiltaa itsepalvelukontille, inspiroitumaan ja vaikuttamaan vuokrattavien tavaroiden ja kierrätyksen oheispalveluiden kehitykseen! 

Kuva: iStock