Puhelinpalvelumme palvelee jatkossa klo 9–12

Puhelinpalvelumme aukioloaika muuttuu. Asiakaspalvelun puhelinaika on jatkossa arkisin kello 9–12 ja vuokravalvonnan puhelinaika on arkisin kello 9–11. Molemmat palvelevat numerossa  09 3544 5000. 
Kuva

Asiakkaamme ottavat meihin yhteyttä yhä useammin sähköpostitse puhelimen sijaan. Muutoksella haluamme varmistaa, että myös sähköpostilla meitä lähestyvät asiakkaat saavat palvelua sujuvasti. 

Vikailmoitukset tehdään edelleen aina huoltoyhtiöön. Myös asuntojen ja autopaikkojen avaimet, pysäköintiluvat sekä saunavuorojen varaukset hoituvat huoltoyhtiön kautta. Huoltoyhtiöiden yhteystiedot löytyvät verkkosivujemme Yhteystiedot-osiosta sekä talosi ilmoitustaululta.

Hakemusta koskevissa asioissa sinua palvelee chat-palvelumme. Pyydämme myös tutustumaan verkkosivustomme osioihin Näin haet asuntoa ja Hakemuksen täyttäminen. Myös osiosta Usein kysytyt kysymykset löydät hyödyllistä tietoa.

Näin haet asuntoa

Voit hakea asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Hakemuksen täyttäminen

Tutustuthan ennen hakemuksen lähettämistä sen täyttöohjeisiin. Näin varmistat, että kaikki tärkeät tiedot löytyvät hakemukseltasi.

Huoltoyhtiöiden yhteystiedot

Tee vikailmoitus aina kiinteistösi huoltoyhtiöön.

Usein kysyttyä

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. On kuitenkin mahdollista, että vastaus kysymykseesi löytyy lähempää kuin luulitkaan.