Hakemuksen täyttäminen

Asuntojamme haetaan sähköisellä vuokra-asuntohakemuksella. Tarvittaessa postitamme sinulle myös paperisen hakemuksen, jonka voit täyttää kotona. Täytetyn lomakkeen voit tuoda Ison Omenan palvelutorilla sijaitsevaan postilaatikkoon tai lähettää sen meille postitse.
  • Asuntohakemuksessa voit määritellä asuntoa koskevat toiveet. Nämä toiveet voivat koskea esimerkiksi asunnon sijaintia, kokoa, vuokraa ja varustetasoa. Valitsethan toiveesi niin, että olet valmis vastaanottamaan niiden perustella sinulle tarjotun asunnon.
  • Täytä hakemus huolellisesti. Suuren hakijamäärän vuoksi emme voi tarjota kaikille hakijoille asuntoa. Jos tarjoamme sinulle asuntoa, teemme sen hakemuksessa olevien tietojen ja toiveiden perusteella.
  • Täytä hakemukseen kaikkien asuntoon muuttavien henkilöiden tiedot.
  • Hakemus on voimassa 3 kuukautta. Sähköisesti tehty hakemus on voimassa heti, kun olet lähettänyt sen. Paperisena tehty hakemus on voimassa kahden viikon kuluessa sen vastaanottamisesta.
  • Saat erillisen sähköpostivahvistuksen siitä, että olemme vastaanottaneet asuntohakemuksesi. Vahvistuviestistä näet myös mihin saakka hakemus on voimassa.
Huomioithan, että soitto asiakaspalveluun ei nopeuta mahdollista asunnon saantia. Hakemuksiin liittyen emme pysty antamaan väliaikatietoja. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme tasapuolisesti ja huomioimme asukasvalintoja tehdessämme myös ne hakijat, joilla ei ole mahdollisuutta ottaa meihin yhteyttä.

Asukasvalinta

Käytössämme ei ole jonotusjärjestelmää. Huomioithan, että soitot tai sähköpostit asiakaspalveluumme eivät nopeuta mahdollista asunnon saantia.Tutustu asukasvalintaan ja vuokrausperusteisiin.

Hakemuksen muokkaaminen

Joskus elämäntilanne muuttuu hakemuksen lähettämisen jälkeen. Katso, millaisissa tilanteissa on hyvä täyttää uusi hakemus.