Kuva
Mies ja nainen täyttävät yhdessä vuokra-asuntohakemusta tietokoneen ääressä.

Hakemuksen täyttäminen

Hae asuntoa täyttämällä sähköinen hakemuslomake. Hakemus on voimassa kolme kuukautta, ja voit koska tahansa päivittää ja jatkaa sen voimassaoloaikaa hakijan verkkopalvelussa.

Suuren hakijamäärän vuoksi emme voi tarjota kaikille hakijoille asuntoa. Siksi tärkein ohjeemme on: 

Täytä hakemus huolellisesti!

  1. Tarkista ennen asuntohakemuksen täyttämistä ARA-vuokra-asuntojen varallisuusrajat. Jos varallisuutesi ylittää rajat, tutustu vapaarahoitteisiin kohteisiimme. Jos rajat eivät ylity, täytä asuntohakemus.
  2. Asuntohakemuksella voit esittää toiveita, jotka liittyvät asunnon sijaintiin, kokoon, varusteluun ja vuokran suuruuteen. Jos tarjoamme sinulle asuntoa, teemme sen hakemuksessa olevien tietojen ja toiveiden perusteella. Siksi on tärkeää, että valitset toiveet huolellisesti.
  3. Täytä hakemukseen kaikkien asuntoon muuttavien henkilöiden tiedot.
  4. Sähköinen hakemus aktivoituu heti lähettämisen jälkeen, paperihakemus vastaavasti kahden viikon kuluessa sen vastaanotosta.
  5. Hakemus on voimassa kolme kuukautta. Viimeinen voimassaolopäivä käy ilmi sähköpostiviestistä, jolla vahvistamme hakemuksesi vastaanotetuksi. 
     
Emme vastaa hakemuksia koskeviin tiedusteluihin puhelimessa tai sähköpostitse emmekä pysty antamaan hakemuksia koskevia väliaikatietoja. Huomioimme asukasvalinnoissa tasapuolisesti kaikki hakijat, eikä soitto asiakaspalveluumme nopeuta mahdollista asunnon saantia.