Hakemuksen täyttäminen

Asuntojamme haetaan sähköisellä vuokra-asuntohakemuksella. Tarvittaessa postitamme sinulle myös paperisen hakemuksen, jonka voit täyttää kotona. Täytetyn lomakkeen voit tuoda Ison Omenan palvelutorilla sijaitsevaan postilaatikkoon tai lähettää sen meille postitse.
  • Asuntohakemuksessa voit määritellä asuntoa koskevat toiveet. Nämä toiveet voivat koskea esimerkiksi asunnon sijaintia, kokoa, vuokraa ja varustetasoa. Mitä väljemmät toivomukset sinulla on, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on tarjota sinulle asuntoa. Valitsethan toiveesi kuitenkin niin, että olet valmis vastaanottamaan niiden perustella sinulle tarjotun asunnon.
  • Täytä hakemus huolellisesti, sillä asuntoa tarjotaan hakemuksessa olevien tietojen ja toiveiden perusteella.
  • Täytä hakemukseen kaikkien asuntoon muuttavien henkilöiden tiedot. Hakijana voit olla vain yhdessä hakemuksessa kerrallaan. 
  • Hakemus on voimassa 3 kuukautta. Sähköisesti tehty hakemus on voimassa heti, kun olet lähettänyt sen. Paperisena tehty hakemus on voimassa kahden viikon kuluessa sen vastaanottamisesta.
  • Saat sähköisen hakemuksen lähettämisen jälkeen tietokoneesi ruudulle kuittauksen, että hakemus on vastaanotettu. Tästä kuittauksesta tiedät, että hakemuksesi on tullut perille ja olet mukana asukasvalinnoissa. Emme lähetä sähköpostitse erillistä vahvistusviestiä hakemuksen vastaanottamisesta.
Huomioithan, että käynti asiakaspalvelupisteellämme tai soitto asiakaspalveluun eivät nopeuta mahdollista asunnon saantia. Hakemuksiin liittyen emme pysty antamaan väliaikatietoja. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme tasapuolisesti ja huomioimme asukasvalintoja tehdessämme myös ne hakijat, joilla ei ole mahdollisuutta ottaa meihin yhteyttä.

Hakemuksen käsittely

Hakemuksen lähettämisen jälkeen asukasvalintamme käsittelee sen. Tutustu vaiheisiin, jotka hakemuksesi käy läpi ennen mahdollista asuntotarjousta

Hakemuksen muokkaaminen

Joskus elämäntilanne muuttuu hakemuksen lähettämisen jälkeen. Katso, millaisissa tilanteissa on hyvä täyttää uusi hakemus.