Sekajätelavoja ei enää toimiteta kiinteistöille talkoiden yhteydessä

Asukastoimikunta voi halutessaan järjestää talkoot, koronaturvallisuus huomioiden. Jos asukastoimikunta päättää järjestää talkoot, se voi tilata puutarhajätteelle lavan huollosta. Aiempina vuosina osa kiinteistöistä on tilannut myös sekajätelavan talkoiden yhteyteen. Tästä käytännöstä on luovuttu eikä sekajätelavoja ole enää mahdollista tilata. Sekajätelavoista luopumisen syynä ovat niistä aiheutuneet ongelmat, kuten epäsiisteys sekä korkeat kustannukset.
Image

Eroon turhasta tavarasta

Jos sinulla on kotonasi turhaa tavaraa, voit toimittaa käyttökelpoiset, hyväkuntoiset tavarat Kierrätyskeskukseen ja huonokuntoiset, rikkinäiset tavarat HSY:n Sortti-asemille. 

Sen lisäksi, että voit itse toimittaa tavarat paikan päälle, sekä Kierrätyskeskuksella että Sortti-asemilla on maksullinen noutopalvelu. Sortti-asemalta voi myös vuokrata peräkärryn. Noutopalveluja tarjoavat myös monet yksityiset palveluyritykset. 

Sähkö- ja elektroniikkaromun saa jättää jätetilassa olevaan SER-astiaan, jos kiinteistöllä sellainen on, tai suuremmat laitteet sen välittömään läheisyyteen. SER-kerääjä ottaa ne mukaan seuraavalla käynnillään.

News