Ota käyttöösi e-lasku – voit voittaa palkintoja 

Nyt jos koskaan kannattaa siirtyä käyttämään e-laskua. Arvomme joka toinen kuukausi kolme S-ryhmän 50 euron lahjakorttia niiden asukkaittemme kesken, jotka hoitavat vuokranmaksunsa e-laskulla.  

Mitä ripeämmin siirryt käyttämään e-laskua, sitä useampaan arvontaan osallistut. Suoritamme arvonnan huhti-, kesä-, elo-, loka- ja joulukuun loppupuolella niiden asukkaittemme kesken, jotka arvonnan hetkellä maksavat vuokransa e-laskulla. Mukana arvonnoissa ovat niin e-laskuun vastikään siirtyneet kuin myös ne, jotka jo tälläkin hetkellä käyttävät e-laskua. Voitosta ilmoitamme puhelimitse. 

E-lasku helpottaa elämääsi 

E-laskun käyttö on vaivatonta. Kun käytät e-laskua, sinun ei tarvitse itse näppäillä pitkiä tili- ja viitenumeroita. Lasku tulee suoraan verkkopankkiisi, jolloin kaikki maksutiedot ovat laskussa aina automaattisesti oikein eikä näppäilyvirheen mahdollisuutta ole.  

Lasku ei pääse unohtumaan varsinkaan, jos valitset, että maksu veloitetaan tililtäsi automaattisesti laskun eräpäivänä. E-laskuvaltuutuksen tekemisen jälkeen sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin huolehtia siitä, että tililläsi on laskun eräpäivänä riittävä määrä katetta. E-lasku tuo myös vapautta, sillä voit vastaanottaa ja maksaa sen missä ja milloin haluat, vaikkapa lomamatkalla.  

E-laskun voimaantulo kestää jonkin aikaa. Mikäli otat e-laskun käyttöön ennen kuukauden 15. päivää, jo seuraavan kuukauden vuokranmaksusi tulee e-laskuna. Tarkastathan kuitenkin aina ensimmäisellä kertaa, että e-lasku saapuu ajallaan ja veloitetaan verkkopankistasi. 

Jos saat asumistukea ja Kela maksaa tuen suoraan Espoon Asunnoille, voit ottaa vuokranmaksun e-laskuna vastaan, mutta silloin sinun pitää muokata laskun summa verkkopankissa vastaamaan omavastuuosuuttasi. Tälläkin tavoin säästät aikaa ja vaivaa, kun laskun muut tiedot ovat valmiina verkkolaskussa, jossa vain summa pitää muuttaa. 

E-lasku säästää luontoa 

E-laskun käyttöönotto pienentää merkittävästi ympäristön kuormitusta, sillä se vähentää turhaa paperinkulutusta. Siksi laskut kannattaa siirtää verkkolaskuiksi. 

E-laskun käyttöönotto 

E-laskun saat käyttöösi omassa verkkopankissasi etsimällä kohdan ”e-lasku” ja hakemalla laskuttajaksi ”Espoon Asunnot Oy”. Kun hyväksyt sopimuksen, saat jatkossa laskut suoraan verkkopankkiisi.  

Voit valita seuraavista vaihtoehdoista 

  • Vahvistat jokaisen saapuneen maksun verkkopankissa, minkä jälkeen se veloitetaan tililtäsi.  
     
  • Maksu veloitetaan tililtäsi automaattisesti laskun eräpäivänä.  

Tarkemmat ohjeet e-laskun käyttöönottoon löydät oman pankkisi verkkosivuilta. 

 

E-laskutuskampanjan säännöt 

Järjestäjä 

Kampanjan järjestää Espoon Asunnot Oy (jäljempänä ”Espoon Asunnot”, y-tunnus: 1565281-0) 

Osallistumisoikeus 

Arvontaan osallistuvat luonnolliset henkilöt, joilla on voimassa oleva vuokrasopimus Espoon Asunnot Oy:n vuokra-asuntoon kampanjan aikana ja joilla on tai jotka tekevät e-laskuvaltuutuksen vuokralaskustaan verkkopankissaan kampanja-ajan loppuun mennessä. Espoon Asunnot Oy:n henkilöstö ei voi osallistua arvontaan. 

Kampanja-aika 

Kampanja on voimassa 15.12.2021 asti. Joka toinen kuukausi arvotaan (huhti-, kesä-, elo-, loka- ja joulukuussa) kolme 50 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia niiden kesken, joilla on arvontahetkellä voimassa oleva e-laskuvaltuutus, joka näkyy Espoon Asuntojen laskutusjärjestelmässä.  

E-laskuvaltuutuksen pitää näkyä Espoon Asuntojen laskutusjärjestelmässä kunkin arvontakuukauden 15. päivään mennessä. Poikkeuksena lokakuu, jolloin e-laskuvaltuutuksen pitää näkyä 27. päivään mennessä. Arvonta suoritetaan viikon kuluessa ilmoitetuista määräpäivistä. Asukas osallistuu arvontaan kaikkina niinä arvontakuukausina, joina hänen e-laskuvaltuutuksensa on voimassa ja näkyvillä Espoon Asuntojen laskutusjärjestelmässä. Asukas, joka on voittanut arvonnan kerran, ei ole mukana seuraavissa arvoinnoissa.  

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen 

Joka toinen kuukausi arvotaan kolme 50 euron suuruista S-ryhmän lahjakorttia. Lahjakortti käy kaikkiin S-ryhmän toimipaikkoihin Suomessa. Lahjakortin käyttöpaikoista lisätietoa: www.s-lahjakortti.fi. Kampanja-aikana arvotaan yhteensä viisitoista lahjakorttia. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä puhelimitse siihen puhelinnumeroon, jonka asukas on ilmoittanut Espoon Asunnoille. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvontapäivästä, suoritetaan uusi arvonta. Lahjakortti toimitetaan postitse asukkaan vuokrasopimuksen mukaisen vuokrahuoneiston osoitteeseen. Espoon Asunnot ei korvaa lahjakorttia, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Espoon Asunnot ei myöskään korvaa lahjakorttia, mikäli se vahingoittuu tai katoaa postituksen aikana. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu kampanjaan osallistumisesta, lahjakortin vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. 

Tietojen kerääminen ja käyttö 

Kampanjassa käytetään Espoon Asunnoilla jo olevia asiakastietoja eli kampanjassa ei kerätä eikä muodosteta uutta rekisteriä. Kampanjaan osallistuneiden tietoja käsitellään Espoon Asunnot Oy:n tietosuojaohjeistuksen ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.  

Muut ehdot 

Espoon Asunnot varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kampanjan perustellusta syystä.