Arjen ympäristöteot syntyvät yhdessä

Ilmastonmuutoksen hillintä edellyttää toimia meiltä kaikilta.

Kiinteistöjemme rakentamisen ja ylläpidon lisäksi ympäristövaikutuksia syntyy asumisesta. Siksi myös Espoon Asuntojen asukkailla on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa. 

Kannustamme vähentämään asumisen ympäristövaikutuksia kertomalla keinoista pienentää oman kodin energian- ja vedenkulutusta sekä panostamalla kiinteistökohtaiseen jätteiden lajitteluun ja kierrätykseen. Kiinteistöissä toimii myös asukkaita ympäristöekspertteinä, ja heitä koulutamme säännöllisesti.

Asuntomme lämpiävät Fortumin päästöttömällä Eko Plus-kaukolämmöllä. Myös käyttämämme kiinteistösähkö on EKOenergia-merkittyä bioenergiaa.

Mukaan asukastoimintaan

Asukastoiminnassa voit olla mukana vaikuttamassa. Asukastoiminta on monimuotoista tekemistä asuinympäristön hyväksi, jossa pienilläkin teoilla on merkitystä.

Tiesitkö? Lähes 76 prosenttia sekajätteeseen päätyvästä jätteestä olisi kierrätettävissä.

Opas hyvään asumiseen

Tämä opas on tarkoitettu auttamaan sinua vuokra-asuntosi hoidossa. Löydät hyviä vinkkejä kodin huoltoon ja vastauksia moneen askarruttavaan asiaan.

Jätetila

Jätteiden lajitteleminen ja kierrättäminen on kaikkien yhteinen etu. Kun lajittelet oikein, panostat kestävään tulevaisuuteen. Kun jätteet on lajiteltu, ne voidaan toimittaa hyötykäyttöön.