Yhteystiedot

Asiakaspalvelu ja vaihde, puh. 09 3544 5000

Palvelemme asumiseen, vuokrasopimuksiin, asuntotarjouksiin, autopaikkoihin ja vuokranmaksuun liittyvissä asioissa. 

Hakemusta koskevissa asioissa sinua palvelee chat-palvelumme.  Pyydämme myös tutustumaan verkkosivustomme osioihin Näin haet asuntoa ja Hakemuksen täyttäminen

Hakijoiden suuren määrän vuoksi emme pysty vastaamaan hakemuksia koskeviin tiedusteluihin puhelimessa tai sähköpostitse. Jos haluat tehdä hakemuksellesi pieniä muutoksia, kuten lisätä tai poistaa alue- tai kohdetoiveita, ole 
yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse. 

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Asuntohakemus

Voit hakea asuntoa sähköisellä lomakkeella. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä asuntoja tarjotaan siinä olevien tietojen ja toiveiden pohjalta.

Huoltoyhtiöt

Tee vikailmoitus aina kiinteistösi huoltoyhtiöön. Huoltoyhtiö hoitaa myös asuntojen ja autopaikkojen avainten luovutukset sekä saunapaikkojen varaukset.

Ennen kuin otat yhteyttä huoltoyhtiöön, kannattaa tarkistaa vastuunjakotaulukosta, kuuluuko asiasi huoltoyhtiön hoidettavaksi.

Jos et ole varma, mikä on huoltoyhtiösi, löydät sen verkkosivuiltamme oman kiinteistösi kohdalta. Huoltoyhtiön nimi ja puhelinnumero löytyvät myös kiinteistösi ilmoitustaululta.
 

Laskutusosoite

Otamme vastaan sähköisiä laskuja, joten laskut tulee toimittaa yhtiölle sähköisesti. Sähköisen laskun lähettämiseen tarvittavat tiedot ovat:

Operaattori: CGI Suomi Oy
Välittäjätunnus: 003703575029
Verkkolaskuosoite: 003715652810