Asiakaspuhelinpalvelu sulkeutuu ti 2.3. klo 12. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Asuntotarjouksen hyväksyminen

Lähetämme sinulle asuntotarjouksen, kun olemme löytäneet sinulle kodin. Tutustuthan sekä alla oleviin ohjeisiin että itse asuntotarjoukseen huolellisesti.
  • Lähetämme ehdollisen asuntotarjouksen sähköpostitse. Saat myös tekstiviestillä ilmoituksen saapuneesta tarjouksesta. Tästä syystä on tärkeää, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Asuntotarjouksessa pyydämme sinulta tarvittavat liitteet sekä annamme ohjeet asuntoon tutustumisesta. Huomioithan, että asuntotarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.
  • Käythän tutustumassa asuntoon mahdollisimman pian. Uusiin kohteisiin tai peruskorjauksessa oleviin taloihin ei valitettavasti ei pääse tutustumaan rakennusvaiheessa.
  • Jos haluat ottaa asunnon vastaan, toimita asuntotarjouksessa pyydetyt liitteet asiakaspalvelumme sähköpostiin kolmen arkipäivän kuluessa. Sinun ei tarvitse toimittaa meille alkuperäisiä asiakirjoja. Esimerkiksi tarkkalaatuinen kuva pyydetystä liitteestä riittää.
  • Jos et halua ottaa asuntoa vastaan, ilmoita siitä meille asuntotarjouksen voimassaoloaikana. Voit tehdä tämän soittamalla tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme. Kerrothan kieltäytymisen syyn. Jos et ilmoita kieltäytymisestäsi, perumme asuntohakemuksesi. Kieltäytymisen yhteydessä voit myös ilmoittaa, aiotko jatkaa uuden asunnon hakemista. Jos aiemmin tarjottu asunto ei jostain syystä ollut mieleisesi, niin on hyvä miettiä hakemuksella ilmoittamiasi toiveita. Pyrimme tarjoamaan asuntoja, jotka täyttävät hakemukseen laittamasi toiveet. Huomioithan, että kieltäytymisen jälkeen emme voi luvata sinulle uutta asuntoa.

Asuntotarjouksen liitteet

Asuntotarjouksen jälkeen sinun täytyy toimittaa meille erilaisia liitteitä. Millainen liite täytyy toimittaa, jos pyydämme esimerkiksi palkkatodistusta?

Vuokrasopimuksen allekirjoittaminen

Voit allekirjoittaa vuokrasopimuksen sähköisesti tai halutessasi varata ajan allekirjoitusta varten.