Asuntotarjouksen hyväksyminen

Lähetämme sinulle asuntotarjouksen, mikäli voimme tarjota sinulle asuntoa. Tutustuthan alla oleviin ohjeisiin ja asuntotarjoukseen huolellisesti. Tutustuthan alla oleviin ohjeisiin ja asuntotarjoukseen huolellisesti.
  • Lähetämme ehdollisen asuntotarjouksen sähköpostitse. Saat myös tekstiviestillä ilmoituksen saapuneesta tarjouksesta. Tästä syystä on tärkeää, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Asuntotarjouksessa pyydämme sinulta tarvittavat liitteet sekä annamme ohjeet asuntoon tutustumisesta. Huomioithan, että asuntotarjous on voimassa vain muutaman arkipäivän.
  • Käythän tutustumassa asuntoon mahdollisimman pian. Uusiin kohteisiin tai peruskorjauksessa oleviin taloihin ei valitettavasti pääse tutustumaan rakennusvaiheessa.
  • Jos haluat ottaa asunnon vastaan, toimita asuntotarjouksessa pyydetyt liitteet asuntotarjouksen sähköisen lomakkeen kautta asiakaspalvelumme. Sinun ei tarvitse toimittaa meille alkuperäisiä asiakirjoja. Esimerkiksi tarkkalaatuinen kuva pyydetystä liitteestä riittää. Mikäli tarjouksessa ei ole pyydetty liitteitä, voit hyväksyä tarjouksen suoraan sähköisen lomakkeen kautta.
  • Jos et halua ottaa asuntoa vastaan, ilmoita siitä meille asuntotarjouksen voimassaoloaikana sähköisen lomakkeen kautta. Kerrothan kieltäytymisen syyn. Pyydämme sinua tekemään uuden hakemuksen, johon olet täyttänyt hakutoiveesi tarkemmin. Pyrimme tarjoamaan asuntoja, jotka täyttävät hakemukseen laittamasi toiveet.

Asuntotarjouksen liitteet

Asuntotarjouksen jälkeen sinun täytyy toimittaa meille erilaisia liitteitä. Millainen liite täytyy toimittaa, jos pyydämme esimerkiksi palkkatodistusta?

Vuokrasopimuksen allekirjoittaminen

Voit allekirjoittaa vuokrasopimuksen sähköisesti tai halutessasi varata ajan allekirjoitusta varten.