Yhteiset tilat

Jokainen meistä voi osaltaan edistää talon yhteisten tilojen viihtyisyyttä. Jätäthän yhteiset tilat sellaiseen kuntoon, että myös muiden asukkaiden on miellyttävää käyttää niitä.

Jos huomaat yhteisissä tiloissa palaneita lamppuja tai muuta korjattavaa, jätä vikailmoitus asuintalosi huoltoyhtiöön. Pidä myös huolta, että lukittavan tilan ovi menee lukkoon ja ikkunat ovat kiinni, kun poistut sieltä. Muistathan, että tupakointi on kielletty yhteisissä tiloissa. Huomioithan myös, että talossa voi asua allergisia ihmisiä, joten lemmikkieläimiä ei saa viedä saunatiloihin, pesulaan ja pyykinkuivaushuoneeseen.

Jätetila

Jätteiden lajitteleminen ja kierrättäminen on kaikkien yhteinen etu. Kun lajittelet oikein, panostat kestävään tulevaisuuteen. Kun jätteet on lajiteltu, ne voidaan toimittaa hyötykäyttöön. 

Kerhohuone

Kerhohuoneissa on mahdollista järjestää talon asukkaille yhteistä toimintaa, esimerkiksi lastenkutsuja, lukupiirejä, pikkujoulujuhlia tai myyjäisiä. 

Pesula

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on maksutonta. 

Piha

Parhaimmillaan talon yhteinen piha-alue on asukkaiden kohtaamispaikka, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä.

Porraskäytävä ja hissi

On tärkeää, että porraskäytävässä ei säilytetä polkupyöriä, lastenvaunuja tai muuta tavaraa. Ne ovat paloturvallisuusriski ja voivat tukkia kulkureitin.

Pysäköinti

Autopaikan vuokra riippuu siitä, onko kyseessä kylmä paikka, lämpötolppapaikka vai pysäköintihalli. Autopaikan vuokra maksetaan asunnon vuokranmaksun yhteydessä. 

Sauna

Jos kiinteistölläsi on yhteinen sauna, saunavuoron voi varata huoltoyhtiöstä. Lenkkisauna on tarkoitettu kaikkien käyttöön. 

Varastotilat

Useimmissa taloissa on asukkaille yhteiset säilytystilat urheilu- ja ulkoiluvälineille sekä lukolliset irtaimistovarastot asukkaiden omille tavaroille. 

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Etkö löytänyt etsimääsi tietoa? Asiakaspalvelijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi. 

Huoltoyhtiöiden yhteystiedot

Tee vikailmoitus aina kiinteistösi huoltoyhtiöön.