Viestintä Espoon Asunnoilla

Viestintämme kulmakiviä ovat avoimuus ja ajantasaisuus. Tuemme avointa keskustelua ja vuorovaikutusta tasapuolisesti asukkaiden, sidosryhmien ja ympäröivän yhteiskunnan sekä henkilöstön kanssa.

Viestintäasioissa sinua palvelee Espoon Asuntojen viestinnän tiimi. Meihin voit olla yhteydessä kaikissa Espoon Asuntoihin liittyvissä kysymyksissä.

Viestinnän yhteystiedot

Hanna-Maija Loikkanen
viestintäpäällikkö
puh. 0400 387 384
hanna-maija.loikkanen@espoonasunnot.fi

Hannele Leino
viestinnän suunnittelija
puh. 043 825 1372
hannele.leino@espoonasunnot.fi

Ann-Marie Nystedt
viestinnän asiantuntija
puh. 050 336 2568
ann-marie.nystedt@espoonasunnot.fi

 

viestinta@espoonasunnot.fi

Sponsorointia ja lahjoituksia koskevat yhteydenotot

Emme anna poliittista tukea emmekä osallistu sponsorointiin. Valitsemme kuitenkin vuosittain 1-2 hyväntekeväisyyskohdetta, jonka/joiden toimintaa tuemme rahalahjoituksella. Päätös lahjoituskohteesta tehdään kerran vuodessa, loka-marraskuussa.  

Seuraa meitä somessa

Sosiaalisen median pelisäännöt

Haluamme, että sosiaalisen median tileillämme voidaan keskustella avoimesti, mutta hyviä tapoja, lainsäädäntöä ja kunkin yksityisyyttä kunnioittaen. 

Mainonta, aatteellinen kampanjointi, poliittinen kampanjointi tai tarkoituksellisesti harhaanjohtavan tiedon levittäminen ei ole sallittua. Henkilöiden mustamaalaus, muiden keskustelijoiden haukkuminen, kiroilu, rasismi sekä rikokseen yllyttäminen ovat kiellettyjä.  

Ylläpito voi huomauttaa epäasiallisesta käytöksestä tai piilottaa tai poistaa näitä pelisääntöjä rikkovat viestit. Jos käyttäjä rikkoo toistuvasti pelisääntöjämme, hänen pääsynsä kyseiselle sometilille voidaan estää.

Kulmilla-lehti

Kulmilla-lehdestä löydät runsaasti mielenkiintoista asumiseen liittyvää lukemista.

Vuosikatsaukset

Julkaisemme vuosittain vuosikatsauksen, jonka teossa sovellamme Global Reporting Initiative (GRI) -raportointiperiaatteita ja sen peruslaajuutta (Core)..

Ajankohtaista