Tutustu koteihimme

Olemme luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja. Meillä on viihtyisiä asuntoja eri puolilla Espoota hyvien liikenneyhteyksien varrella. Luonnonystävälle löytyy koti rauhalliselta alueelta puistojen, metsien tai merenrannan läheisyydestä, kun taas vilkkaamman menon ystävän koti sijaitsee kaupunkikeskuksen ytimessä.

Tiesithän, että Espoon Asunnoilla vuokraan kuuluu paljon muutakin kuin neliöitä. Saat kotiisi esimerkiksi maksuttoman nettiyhteyden. Myös talon pesula ja viihtyisä kerhotila ovat käytössäsi täysin maksutta, ja saunavuoron hintakaan ei päätä huimaa.

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta. On myös selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen unelmiesi kotiin. 

Etsitkö asuntoa?

Kotihaun avulla voit tutustua kiinteistöihimme alueen, huoneiden lukumäärän ja kiinteistötyypin mukaan. Haussa ei ole eritelty vapaita asuntoja.

Uudiskohteet

Rakennamme joka vuosi useita satoja uusia asuntoja. Niiden joukosta löytyy koti sekä pienille että suurille perheille.

Näin haet asuntoa

Voit hakea asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Asuntohakemus

Voit hakea asuntoa sähköisellä lomakkeella. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä asuntoja tarjotaan siinä olevien tietojen ja toiveiden pohjalta.

Vuokrattavat liikehuoneistot

Kotien lisäksi meiltä löytyy useita vuokrattavia liikehuoneistoja, jotka sijaitsevat asuinkiinteistöjemme pohjakerroksissa.

Usein kysyttyä

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. On kuitenkin mahdollista, että vastaus kysymykseesi löytyy lähempää kuin luulitkaan.

Vapaat asunnot

Voit silloin tällöin löytää Oikotiestä vapaana olevia asuntojamme. Jos haluat selata tarjontaa, siirry Oikotiehen.

Kun saat asunnon

Saat asuntotarjouksen, kun olemme löytäneet sinulle kodin. Tämän jälkeen voit halutessasi tutustua asuntoon ja hyväksyä tarjouksen.  

Asukkaamme voivat huoletta nauttia kotinsa lämmöstä, sillä asuntojen lämmitykseen käytetään Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Myös käyttämämme kiinteistösähkö on EKOenergia-merkittyä bioenergiaa.