Tutustu koteihimme

Olemme luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Meillä on viihtyisiä asuntoja eri puolilla Espoota hyvien liikenneyhteyksien varrella. Luonnonystävälle löytyy koti rauhalliselta alueelta puistojen, metsien tai merenrannan läheisyydestä, kun taas vilkkaamman menon ystävän asunto sijaitsee kaupunkikeskuksen ytimessä.

Olipa valintasi kerrostalo tai rivitalo, niin vaihtoehtoja riittää. Vuokra-asunnot ovat hyvillä paikoilla esimerkiksi Tapiolan, Leppävaaran, Matinkylän, Espoonlahden, Kauklahden, Vanhan Espoon tai Pohjois-Espoon alueilla.

Tiesithän, että Espoon Asunnoilla vuokraan kuuluu paljon muutakin kuin neliöitä. Saat kotiisi esimerkiksi ilmaisen nettiyhteyden. Myös talon pesula ja viihtyisä kerhotila ovat käytössäsi täysin maksutta, ja saunavuoron hintakaan ei päätä huimaa.

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa. On myös selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen unelmiesi kotiin. 

Etsitkö asuntoa?

Kotihaun avulla voit tutustua kiinteistöihimme alueen, huoneiden lukumäärän ja kiinteistötyypin mukaan. Haussa ei ole eritelty vapaita asuntoja.

Uudiskohteet

Rakennamme joka vuosi useita satoja uusia asuntoja. Niiden joukosta löytyy koti sekä pienille että suurille perheille.

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Asuntohakemus

Voit hakea vuokra-asuntoa ulkoiselta verkkosivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä jos voimme tarjota asuntoa teemme sen hakemuksessa olevien tietojen ja toiveiden perusteella.

Vuokrattavat liikehuoneistot

Kotien lisäksi meiltä löytyy useita vuokrattavia liikehuoneistoja, jotka sijaitsevat asuinkiinteistöjemme pohjakerroksissa.

Usein kysyttyä

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. On kuitenkin mahdollista, että vastaus kysymykseesi löytyy lähempää kuin luulitkaan.

Vapaat asunnot

Voit silloin tällöin löytää Oikotiestä vapaana olevia asuntojamme. Jos haluat selata tarjontaa, siirry Oikotiehen.

Kun saat asunnon

Saat asuntotarjouksen, kun olemme löytäneet sinulle kodin. Tämän jälkeen voit halutessasi tutustua asuntoon ja hyväksyä tarjouksen.  

Asukkaamme voivat huoletta nauttia kotinsa lämmöstä, sillä asuntojen lämmitykseen käytetään Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Myös käyttämämme kiinteistösähkö on päästötöntä.