Ympäristövastuu

Ympäristövastuullinen toimintamme perustuu elinkaariajatteluun. Se ulottuu aina uusien kiinteistöjen suunnittelusta niiden rakennuttamiseen, ylläpitoon ja perusparantamiseen asti.

Toimintamme suurimmat ympäristökuormitukset aiheutuvat kiinteistöjen rakentamisesta, rakennusmateriaaleista sekä asumisen aikaisesta energiankulutuksesta. Seuraamme jatkuvasti rakennuttamisen ja rakennusten käytönajan uusia elinkaariedullisia, älykkäitä ja vähähiilisiä ratkaisuja.

Asumiseen liittyvillä valinnoilla voit vaikuttaa hiilijalanjälkeesi huomattavasti. Tehokkaasti käytössä olevat neliöt, sopiva huonelämpötila ja uusiutuvasti tuotetun sähkön käyttäminen ovat hyvä alku vihreämmälle asumiselle.

Tekoälyä lämmityksensäätöön

Kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen on tehokas tapa pienentää hiilijalanjälkeä.

Arjen ympäristöteot

Omilla valinnoillamme voimme vaikuttaa hiilijalanjälkeemme huomattavasti.

Päästötöntä lämpöä

Asuntomme lämpiävät Fortumin päästöttömällä Eko Plus-kaukolämmöllä ja käyttämämme kiinteistösähkö on EKOenergia-merkittyä bioenergiaa.

Green Office

WWF on myöntänyt meille Green Office -ympäristösertifikaatin.

Joutsenmerkitty talo

Espoon Asuntojen ensimmäinen Joutsenmerkki-kohde valmistuu Karakallioon.

Mukana VAETS-toimenpideohjelmassa

VAETS on vuokra-asuntoyhteisöjen energiatehokkuussopimus, johon liityimme vuonna 2010. 

Sosiaalinen vastuu

Olemme asukkaillemme turvallinen vuokranantaja ja huolehdimme myös heistä, jotka tarvitsevat elämäntilanteensa takia apua pysyäkseen arjen syrjässä kiinni. 

Taloudellinen vastuu

Taloudellinen vastuu tarkoittaa meille hyvää taloudenhoitoa, yhteisvastuullisuutta sekä taloudellisen hyödyn tasaista ja pitkäjänteistä tuottamista sidosryhmillemme.