Sosiaalinen vastuu

Vastuullinen asukasvalinta, asukastoiminnan tukeminen ja asukkaiden arvostava kohtelu ovat kulmakiviä, joiden varaan sosiaalinen vastuumme rakentuu.

Rakennamme Espoota, jossa jokaisella on mahdollisuus omaan kotiin. Meillä kohtaavat opiskelijat, eläkeläiset, perheet, sinkut, työssäkäyvät, työttömät ja eri kulttuureja edustavat ihmiset. Edistämme kaupunginosien tasapainoista ja samanarvoista kehittymistä. Huolehdimme myös heistä, jotka tarvitsevat elämäntilanteensa takia apua pysyäkseen arjen syrjässä kiinni.

Asukkaiden erilaisuus on rikkaus. Tavoitteenamme on, että taloissamme ja kaikilla asuinalueilla asuu mahdollisimman erilaisia ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa.

Lisää kohtuuhintaisia koteja

Omistajamme Espoon kaupunki on asettanut tavoitteeksemme aloittaa vuosittain 300 uuden asunnon rakentaminen.

Asunto ensin

Toimimme asunto ensin -periaatteen mukaisesti: ihmisellä tulee ensin olla asunto, jotta muita ongelmia voidaan ratkoa.

ASTA-hanke

olemme mukana talousneuvontahankkeessa, jolla vuokravelkoihin pyritään puuttumaan mahdollisimman varhain.

Luotettava vuokranantaja

Haluamme olla turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja kaikille taustaan katsomatta.

Vastuullinen työnantaja

Panostamme henkilöstön kehittymiseen, turvalliseen työympäristöön ja työhyvinvoinnin lisäämiseen.

Lahjoituskohteemme

Olemme muutaman vuoden ajan lahjoittaneet yhteistyökumppaneiden paperisiin joulukortteihin ja henkilöstön lahjoihin tarkoitetut varat hyväntekeväisyyteen.

Ympäristövastuu

Ympäristövastuullinen toimintamme perustuu elinkaariajatteluun. 

Taloudellinen vastuu

Taloudellinen vastuu tarkoittaa meille hyvää taloudenhoitoa, yhteisvastuullisuutta sekä taloudellisen hyödyn tasaista ja pitkäjänteistä tuottamista sidosryhmillemme.