Kuva
Kuvassa Espoon Asuntojen kiinteistön kerhohuoneen sisustusta.

Kerhohuone

Useimmilla kiinteistöillämme on oma kerhohuone. Joissain taloissa on naapurikiinteistön kanssa yhteinen kerhotila. Kaikilla Espoon Asuntojen kerhohuoneilla on yhteiset linjaukset.

Kerhohuoneissa on mahdollista järjestää talon asukkaille yhteistä toimintaa, esimerkiksi lastenkutsuja, lukupiirejä ja pikkujoulujuhlia. Monissa asuintaloissamme kerhohuone soveltuu hyvin myös omien pienten tilaisuuksien, esimerkiksi syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen.

Lisätietoa saat kiinteistösi asukastoimikunnalta, joka vastaa kerhohuoneen avaimista. Muutamissa kohteissa ei ole asukastoimikuntaa, jolloin kerhotilan avaimen saa huoltoyhtiöstä. Avain luovutetaan vain täysi-ikäisille asukkaille.

Kaikilla Espoon Asuntojen kerhohuoneilla on yhteiset linjaukset. Muista käyttöperiaatteista päättää yleensä talon asukastoimikunta.

Kerhohuoneiden yhteiset linjaukset

  • Kerhohuone on tarkoitettu talon asukkaille ja heidän vierailleen. Kerhohuoneessa tapahtumia saavat järjestää vain talon omat asukkaat, eikä tiloja saa lainata ulkopuolisten henkilöiden käyttöön. 
  • Kerhotiloja ei saa käyttää liiketoimintaan. Myyjäiset, kirpputorit, vaate- ja astiakutsut sekä muut vastaavat pienimuotoiset tilaisuudet ovat kuitenkin sallittuja.
  • Kerhotiloja ei saa käyttää uskonnollisiin eikä poliittisiin tilaisuuksiin. Poikkeuksena ovat uskonnollisiin tilaisuuksiin liittyvät kertaluonteiset kahvitilaisuudet, jotka ovat sallittuja. Tällaisia ovat esimerkiksi kastekahvit, rippijuhlat ja muistokahvit.