Viihtyisä koti

Haluamme kaikin tavoin vaikuttaa siihen, että viihdyt asunnossasi. Viihtyisän asumisen tueksi olemme koonneet vinkkejä ja ohjeita.

Jos havaitset vuokra-asunnossasi jonkin vian, esimerkiksi jääkaappi menee rikki, ota yhteyttä huoltoyhtiöön. Verkkosivuiltamme ja talon ilmoitustaululta löydät huoltoyhtiön ja siivousliikkeen yhteystiedot sekä vikapäivystysnumeron, johon voit soittaa kiireellisissä tapauksissa työajan jälkeen. 

Vastuunjakotaulukosta (liite, päivitetty kesäkuussa 2021) näet, mitkä vioista kuuluvat huoltoyhtiön ja mitkä taas asukkaan vastuulle. Jos mieltäsi askarruttaa jokin muu asia kuin huoltoyhtiön vastuulle kuuluva vika, kannattaa olla yhteydessä asiakaspalvelumme.

Siisti ja raikas koti

Voit parantaa sisäilman laatua huolehtimalla riittävästä ilmanvaihdosta, käyttämällä pölyämättömiä sisustusmateriaaleja, siivoamalla viikoittain ja välttämällä tupakointia sisätiloissa.

Remontit

Espoon Asunnot tekee jokaiselle vuodelle korjausohjelman ylläpito- ja hoitokorjauksille. Tiedotamme asukkaita hyvissä ajoin ennen remontin alkamista.

Vuokra-asunnon omatoiminen kunnostaminen

Jos haluat tehdä pientä omatoimiremonttia kodissasi, kysy siihen aina lupa asiakaspalvelustamme.

Vastuunjako

Vastuunjakotaulukosta löydät tietoa, kuka on vastuussa vuokrahuoneiston ja kiinteistön erilaisista kunnossapito- ja korjaustöistä.

Kulmilla-lehti

Kulmilla-lehdestä löydät runsaasti mielenkiintoista asumiseen liittyvää lukemista.

Opas hyvään asumiseen

Tämä opas on tarkoitettu auttamaan sinua vuokra-asuntosi hoidossa. Löydät hyviä vinkkejä kodin huoltoon ja vastauksia moneen askarruttavaan asiaan.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Etkö löytänyt etsimääsi tietoa? Asiakaspalvelijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi. 

Huoltoyhtiöiden yhteystiedot

Tee vikailmoitus aina kiinteistösi huoltoyhtiöön.