Asunnon vaihtaminen

Toisinaan asukkaan tarpeet esimerkiksi asunnon koosta vaihtuvat vuosien varrella. Perheen koko voi kasvaa tai lapset voivat muuttaa pois kotoa, jolloin tulee tarve vaihtaa asunto suurempaan tai pienempään.

Kun haluat muuttaa Espoon Asunnoilta vuokraamastasi kodista toiseen, täytä sähköinen asuntohakemus sivuillamme. Hakemuksessa voit kertoa perusteluja, miksi sinun on tarpeen hakea uutta kotia. Huomioithan, että sinun on täytynyt asua nykyisessä vuokra-asunnossasi vähintään vuoden, ennen kuin voit hakea vaihtoa.

Keskinäinen asunnon vaihto toisen Espoon Asuntojen asukkaan kanssa ei ole mahdollista, sillä tarkastamme ja tarvittaessa remontoimme vapautuvan asunnon ennen kuin uusi asukas muuttaa siihen.

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Asuntohakemus

Voit hakea vuokra-asuntoa ulkoiselta verkkosivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä asuntoja tarjotaan siinä olevien tietojen ja toiveiden pohjalta.

Tutustu koteihimme

Meillä on monipuolinen valikoima vuokra-asuntoja ympäri Espoota ja uusia rakennetaan jatkuvasti.

Tutustu asuinalueisiin

Espoon asuinalueet ihastuttavat monipuolisuudellaan. Viihdyitpä sitten urbaanissa kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa.