Bekanta dig med våra hem

Vi är en pålitlig hyresvärd som erbjuder prisvärda hem. Vi har trivsamma bostäder nära goda kommunikationer i olika delar av Esbo. För naturvänner finns hem i lugna områden nära parker, skogar eller havsstränder, medan för de som föredrar mer fart och fläkt finns hem i stadskärnan.

Du vet väl att hos Esbo Bostäder ingår mycket mer än bara kvadratmeter i hyran. Du får till exempel gratis nätanslutning till ditt hem. Även husets tvättstuga och trivsamma klubblokal finns till ditt förfogande helt utan avgift och bastutiden kostar heller inte mycket.

Vi anser att betalning av en hyresgaranti inte ska vara ett hinder för att hitta ett hem. Därför uthyres alla våra bostäder utan krav på hyresgaranti. Det är även självklart att husdjur är en del familjen och välkomna till ditt nya drömhem. 

Letar du efter bostad?

Med hjälp av Sök ett hem kan du söka och bekanta dig med våra fastigheter efter område, antal rum och fastighetstyp. Söktjänsten anger inte vilka bostäder som är lediga.

Nyproduktion

Varje år bygger vi flera hundra nya bostäder. Bland dem finns hem för både små och stora familjer.

Söka bostad

Du kan ansöka om bostad med den elektroniska blanketten på vår webbplats. Först rekommenderar vi att du läser vad du bör tänka på vid en bostadsansökan.

Bostadsansökan

Du kan ansöka om en hyresbostad på den elektroniska blankett (på finska) som finns på den externa webbsidan. Vänligen fyll i ansökan noggrant, eftersom bostäder erbjuds utifrån uppgifterna och önskemålen i den.

Affärslokaler uthyres

Förutom hem, hyr vi även ut affärslokaler som finns i bottenvåningarna av våra bostadsfastigheter.

Vanliga frågor

Om du har frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Det är dock möjligt att svaret på din fråga finns närmare än du anar.

Lediga bostäder

Du kan då och då hitta våra lediga bostäder på Oikotie. Om du vill bläddra i utbudet, gå till Oikotie.

När du får en bostad

När vi hittar ett hem till dig får du ett bostadserbjudande. Efter det får du möjlighet att bekanta dig med bostaden och tacka ja till erbjudandet.

Våra boende kan bekymmerslöst njuta av värmen i hemmen eftersom uppvärmningen består av Fortums utsläppsfria Eko Plus-fjärrvärme. Även fastighetselen som vi använder är EKOenergi-märkt bioenergi.