Ett trivsamt hem

Vi vill på alla sätt hjälpa dig att njuta av din bostad. För att stödja ett bekvämt boende har vi sammanställt tips och anvisningar.

Om du upptäcker fel med din lägenhet, till exempel om kylskåpet går sönder, kan du kontakta servicebolaget. På vår hemsida och på anslagstavlan i huset hittar du kontaktuppgifter till servicebolaget och städfirman samt ett journummer för fel, som du kan ringa i brådskande fall efter arbetstid.

Ansvarsfördelningstabellen visar vilka fel som är servicebolagets ansvar och vilka fel som är den boendes ansvar. Om du är orolig för något annat än ett fel som är servicebolagets ansvar bör du kontakta vår kundtjänst.

Ett rent och fräscht hem

Du kan förbättra inneluftens kvalitet genom att säkerställa tillräcklig ventilation, använda dammfria inredningsmaterial, rengöra varje vecka och undvika rökning inomhus.

Renoveringar

Esbo Bostäder gör ett reparationsprogram för underhållsreparationer för varje år. Vi informerar invånarna i god tid innan renoveringen påbörjas.

Självständig bostadsrenovering

Om du vill renovera ditt hem själv, ska du alltid be om tillstånd från vår kundtjänst.

Ansvarsfördelning

Ansvarsfördelningstabellen ger information om vem som ansvarar för olika underhålls- och reparationsarbeten i lägenheten och fastigheten.
 

Tidningen Kulmilla.

I tidningen Kulmilla. hittar du massor av intressant läsning om bostäder.

Guide till ett gott boende

Guiden är avsedd att hjälpa dig att ta hand om ditt hem. Du hittar bra tips för underhåll av hemmet och svar på många besvärliga frågor.

Kontaktuppgifter till kundtjänst

Hittade du inte informationen du sökte? Vår kundtjänst besvarar gärna dina frågor. 

Kontaktuppgifter till servicebolag

Lämna alltid in felanmälan till din fastighets servicebolag.