Bild
Kuvassa hymyilevä poika avaa kerrostalon alaovea perheelleen.

Godkänna ett bostadserbjudande

Om vi hittar ett hem till dig skickar vi ett bostadserbjudande till dig. Bekanta dig noggrant med anvisningarna nedan och även med själva bostadserbjudandet.
  • Vi skickar ett preliminärt bostadserbjudande med e-post. Vi skickar även ett textmeddelande om erbjudandet. Det är därför viktigt att dina kontaktuppgifter stämmer. I bostadserbjudandet står vilka nödvändiga bilagor vi behöver av dig samt anvisningar om hur du bekantar dig med bostaden. Observera att bostadserbjudandet gäller endast under en begränsad tid.
  • Vi ber att du bekantar dig med bostaden snarast möjligt. Tyvärr går det inte att besöka nyproducerade hus eller hus som renoveras i byggfasen.
  • Om du vill tacka ja till bostaden, skicka in de bilagor som vi ber om i bostadserbjudandet till kundtjänstens e-post inom tre arbetsdagar. Du behöver inte skicka original. Det räcker att skicka in till exempel en bild av hög kvalitet av bilagan.
  • Om du inte vill ta emot en bostad, meddela oss detta under bostadserbjudandets giltighetstid. Du kan göra detta genom att ringa eller skicka e-post till vår kundtjänst. Berätta gärna varför du tackar nej. Vi ber dig att lämna in en ny ansökan som innehåller dina ansökningsönskemål mer detaljerat. Vi strävar efter att erbjuda bostäder som uppfyller dina önskemål i ansökan.
  • Allmänna bilagor som vi ofta begär