Oletko muuttamassa?

Ikävää, että olet lähdössä. Sinun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse vaivata päätäsi vanhan asunnon siivouksella, vaan voit päästä heti sisustamaan uutta kotiasi. Irtisano vuokrasopimuksesi ajoissa, niin tarjoamme yhteisistä vuosista kiitokseksi sinulle ehdollisen ilmaisen muuttosiivouksen.

Voit saada ehdollisen ilmaisen muuttosiivouksen, kun olet hoitanut vuokralaisen velvoitteet asianmukaisesti ja irtisanot vuokrasopimuksesi sähköisesti vähintään 6 viikkoa ennen sopimuksen päättymispäivää. Tee muutostasi askeleen helpompaa, täytä alta löytyvä sähköinen irtisanomislomake ja hyödynnä ehdollinen ilmainen muuttosiivous.

Tarkemmat tiedot

Lue ehdot täältä

  • Ehdollinen ilmaisen muuttosiivouksen voi saada, kun irtisanoo vuokrasopimuksen sähköisesti vähintään 6 viikkoa ennen päättymispäivää. Tämän lisäksi asiakkaan on täytynyt hoitaa kaikki vuokralaisen velvoitteet asianmukaisesti.  
  • Asunto täytyy tyhjätä ennen siivousta. Tarjous ei pidä sisällään esimerkiksi huonekalujen poiskuljetusta.
  • Ehdollinen ilmainen muuttosiivous on perustason siivous. Se voidaan tehdä asuntoon, jota on ylläpitosiivottu normaalisti asumisen aikana. Ehdollinen ilmainen muuttosiivous ei sisällä erikoissiivouksia, kuten tupakan hajun poistoa tai raivaussiivouksia jne.
  • Tieto ehdollisen ilmaisen muuttosiivouksen myöntämisestä tulee irtisanomisen vahvistuksen mukana, luethan liitteet huolella. Mikäli ehdot eivät täyty, ilmoitamme ehdollisen tarjouksen raukeamisesta erikseen. 

Täytä sähköinen irtisanominen

Voit helposti irtisanoa asuntosi täyttämällä ja allekirjoittamalla sähköisen irtisanomislomakkeen. Tätä varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Ohjeita poismuuttajille

Olemme koonneet ohjeita poismuuttajalle. Muistathan palauttaa avaimet ja pysäköintiluvat, siivota ja tyhjentää huoneiston sekä tehdä muuttoilmoituksen.