Kuva
Kuvassa ämpäri, jonka sisällä on erilaisia siivousvälineitä

Oletko muuttamassa?

Irtisano vuokrasopimuksesi vähintään kaksi kalenterikuukautta etukäteen ja tee se sähköisesti, niin saatat päästä sisustamaan uutta kotiasi ilman huolta vanhan asunnon siivoamisesta!

Kun olet hoitanut vuokralaisen velvoitteet asianmukaisesti ja irtisanot vuokrasopimuksesi sähköisesti vähintään kaksi kalenterikuukautta etukäteen, haluamme kiittää yhteisestä ajastamme tarjoamalla sinulle ehdollisen ilmaisen muuttosiivouksen. 

Tutustu ilmaisen muuttosiivouksen ehtoihin

Irtisano vuokrasopimuksesi ajoissa

Ehdollinen ilmaisen muuttosiivouksen voit saada, kun irtisanot vuokrasopimuksen sähköisesti vähintään kaksi kalenterikuukautta ennen kuin olet muuttamassa pois. Myös kaikki vuokralaisen velvoitteeton täytynyt hoitaa asianmukaisesti.  

Tyhjennä asunto irtaimistosta

Asunto täytyy tyhjätä ennen siivousta. Tarjous ei pidä sisällään esimerkiksi huonekalujen poiskuljetusta.

Olet huolehtinut asunnon siivoamisesta asumisen aikana

Ehdollinen ilmainen muuttosiivous on perustason siivous. Se voidaan tehdä asuntoon, jota on ylläpitosiivottu normaalisti asumisen aikana. Ehdollinen ilmainen muuttosiivous ei sisällä erikoissiivouksia, kuten tupakan hajun poistoa tai raivaussiivouksia jne.

Tieto ilmaisesta muuttosiivouksesta irtisanomisvahvistuksen yhteydessä

Tieto ehdollisen ilmaisen muuttosiivouksen myöntämisestä tulee irtisanomisen vahvistuksen mukana, luethan liitteet huolella. Mikäli ehdot eivät täyty, ilmoitamme ehdollisen tarjouksen raukeamisesta erikseen.