Hitta ett hem

Letar du efter en hyresbostad i Esbo? Espoon Asunnot är stadens största hyresvärd. I våra bostäder bor ungefär en tredjedel av alla som bor i hyresbostad i Esbo. Hos oss finns hem som passar i alla livets skeden. Det våra hem har gemensamt är att de finns nära goda kommunikationer och att de är trygga hem att trivas i.

Bekanta dig med våra hem

Vi har ett mångsidigt utbud av hyresbostäder runt om i Esbo och nya byggs ständigt.

Bekanta dig med bostadsområdena

Bostadsområdena i Esbo lockar med sin mångfald. Oavsett om du trivs bättre i en urban stadsmiljö eller i lugnet på landet.

Söka bostad

Du kan ansöka om bostad med den elektroniska blanketten på vår webbplats. Först rekommenderar vi att du läser vad du bör tänka på vid en bostadsansökan.

Bostadsansökan

Du kan ansöka om en hyresbostad på den elektroniska blankett (på finska) som finns på den externa webbsidan. Vänligen fyll i ansökan noggrant, eftersom bostäder erbjuds utifrån uppgifterna och önskemålen i den.

Nyproduktion

Varje år bygger vi flera hundra nya bostäder. Bland dem finns hem för både små och stora familjer.

Vanliga frågor

Om du har frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Det är dock möjligt att svaret på din fråga finns närmare än du anar.

När du får en bostad

När vi hittar ett hem till dig får du ett bostadserbjudande. Efter det får du möjlighet att bekanta dig med bostaden och tacka ja till erbjudandet.

Kontaktuppgifter till kundtjänst

Hittade du inte informationen du sökte? Vår kundtjänst besvarar gärna dina frågor. 

Aktuella ämnen