Bild
Kuvassa kädet, jotka pitävät sydämenmuotoista puun lehteä käsissään.

Vision och värden

Visionen och värdena är grunden för allt vi gör. Visionen stöder våra strategiska mål och värdena uttrycker vad som är viktigt för oss i vår verksamhet.

Smidigt och prisvärt boende ansvarsfullt

Visionen berättar för oss och våra intressenter vad vi strävar efter på lång sikt. Det är således en beskrivning av framtiden mot vilken vi riktar vår dagliga verksamhet och strategiska beslut.

Smidigt

Vår verksamhet är smidig och effektiv. För kunder syns detta som fungerande tjänster och internt som ett samarbetsvilligt arbetslag, vilket leder inte bara till en utmärkt kund- och medarbetarupplevelse utan också till kostnadseffektivitet.

och

prisvärt

Vi erbjuder boende till ett pris lägre än marknadspriset – detta är särskilt betydelsefullt i storstadsområdet.

boende

Vi fokuserar på att erbjuda prisvärda hyreslägenheter och förbättra kvaliteten på boendet och boendekomforten.

ansvarsfullt

Ansvar är kärnan i vår verksamhet och sträcker sig från invånarnas och personalens välbefinnande till nybyggnation, fastighetsunderhåll och reparationer.

Värden är hörnstenen i vår verksamhet

Värdena styr såväl våra interna relationer som våra intressentrelationer och de hjälper oss att hitta de bästa sätten att uppnå våra mål.

Viljan att betjäna

Vi vill erbjuda våra kunder – både interna och externa – en god serviceupplevelse. Detta innebär att vi frågar, lyssnar och förstår kunden och tar hänsyn till kundperspektivet i alla våra beslut. Vi ser också till att våra partner förbinder sig till våra värden. 

Framgångens glädje

Vi kommer att lyckas tillsammans genom samarbete. Vi tar itu med och får saker gjorda. Vi arbetar på ett målinriktat och lösningsorienterat sätt och visar vår uppskattning genom att ge feedback till varandra. Vi tillåter misstag och lär oss av dem.

Hållbara åtgärder

Vi är en pålitlig och uppskattad partner och arbetsgivare. Vi tar hand om personalens arbetsförmåga och ork och vårt beslutsfattande är långsiktigt, konsekvent, öppet och transparent. Vi arbetar för hållbar utveckling genom att bygga och underhålla fastigheterna på livscykelbasis.